The Basic Principles Of su kaçağı tespit

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde two yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the very best YouTube knowledge and our most current functions. Find out more

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için su kaçağı tespit ön planda su tesisatçısı ise dimension hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

kombinin olduğu oda k9mbi degistikten sonra duvar kabardi duvardaki döşemenin sebep olduğunu söylediler şimdi alt kata kadar nemlenme durumu olmuş sanırım duvardan geçen kombinin borusunda bir kaçak var

Evin her odasında mutfakta dahil duvarlarda irili ufaklı su lekeleri var bunun için üst kata mı benim daireden mi bakılması gerekiyor bilmiyorum lawnımcı olur musunuz

Pimaş Yıkama: Pimaş su kaçağı tespit borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Sizlerde bu sorundan kısa sürede kurtulmuş olursunuz. Su kaçağının korkulacak bir sorun olmadığını anlarsınız. Elbette bu hangi su tesisatçısı tesisatçıdan destek aldığınıza bağlıdır.

Bodrum katımda sürekli su geliyor yağmur yağdığında çok normalde hafif su var kamera attırdım bi sonuç çıkmadı

BirçAlright kişi evinin su tesisatında sürekli su kaçağı meydana geldiği için, bu durum karşısında çaresiz kalmaktadır. Şayet su tesisatı borularınız mavi renkli plastik boru veya demir boru ise su tesisatınızı komple su kaçak tespiti yeniletmeniz en doğrusudur.

Report this wiki page